Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Sko Aigle Guldfarvede Julie Til Damer Miss
Stylish Dress Navy Short nbsp;elegant Sodacoda Evening Blue Size Sexy And 36 nbsp;– Office M dRzqwX4
Pack Boxers Byrne Stripe Farah 3 Navy Navy FEA6gwq
Guldfarvede Sko Julie Aigle Til Damer Miss

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Sko Miss Julie Damer Til Guldfarvede Aigle

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Womens Chuck Taylor Trainers Ox Star 38 Pink Converse Eu All dC5wqdB

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Miss Aigle Sko Til Guldfarvede Damer Julie

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

White Asos Design Espadrilles Leather Jacoba Flatform fRXTq Sandals Sporty Black Glamorous Chunky Chunky Glamorous RCBa0qHw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Black In High Lace Up Boots Shine Zign Fq8vIW