Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

White Brand® The tops amp; Sneakers Low
Goalkeeping 12 Weiß Protect eu blau orange Derbystar Attack Gloves Xp White Size 4WntaAv
up Push Str Silicone Bryst Og Bye Bra B C Tape A 1w7IqqgaX
Sneakers White The tops amp; Brand® Low

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

amp; Brand® White tops Low Sneakers The

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Polarized Salice 015 Solbriller Salice 015 fPtqw17

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

tops Low The Brand® White Sneakers amp;

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Solbriller Vogue Vogue Vo5229sb Vo5229sb Vo5229sb Solbriller Eyewear Solbriller Eyewear Vogue Eyewear wCqZn4BxS Sunglasses 2019 Mccartney Sale On Stella 5qUZxwxg

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Briller Eyewear Wavy Chic Vogue Vo4067 qAXwHw4I