Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Benetton Boyfriend Soft White Wide Shirt 78rXW8q
Multicolor Topman Colour Assorted Boxershorts Trunks 3 SwZBwnxqTv
Knights Sort I British Wood Sneakers

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Sneakers British Sort Wood Knights I

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Sko Til Puma Star Herrer Court Hvide qwt0F8q

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Wood Sort British I Sneakers Knights

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

General Boots Long New Hkm Women's Riding Black nq4Ivg white si Energy Sneakers Flexagon Denim Dame 36 Reebok Hvid amp; Sko Tr Sportsko Løbesko shadow w4XnY

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Black Chelsea Støvler Sort Duffy 86 75002 Boots Sko 36 amp; Boots Børn Exaqg