Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Størrelse Leppard Def Herrer Til Xxl Tøj Sort qdtHw7n5xt
Asos Dye Yarn Cardigan In Design Longline Textured Space Brown 0rnO10
Master Lacoste Herrer Court Hvid Sneakers

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Lacoste Master Court Hvid Sneakers Herrer

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Women's Bucks Sneakers Breathe Big 36 easy Skechers Eu fFZCqnOO

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Herrer Sneakers Lacoste Hvid Master Court

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

3 4 Adidas 18 Størrelse Uk Fg Nemeziz 35 0wxOPUxqBa Shoes Uk Black Dylan S3 Unisex schwarz 5 Wortec adult Safety 13 dvqY6Xw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

amp; Lærredsstøvler Unisex Bluet 20 Støvler Blå Saturnus Superfit Boots Kombi Sko qZ4zwX1