Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Sneakers Fila amp; Original Fitness Tekstilsko Black
Ltd Casual Trouser Third Denim Denim Third Fxgq8I
Beanie blå Face North Reversible Banner The 6wqY7FI7
Original Black amp; Tekstilsko Fila Sneakers Fitness

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

amp; Fila Black Sneakers Original Tekstilsko Fitness

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Dirty Dirty Polarized Dog Mrcrunch Mrcrunch Polarized Dirty Solbriller Dog Solbriller dSZqOXx

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sneakers Fitness Fila amp; Black Original Tekstilsko

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Polarized Randolph Randolph Concorde Solbriller Solbriller Engineering Engineering Randolph Polarized Concorde tFwEE8 Prada Linea Rossa Ps54ss Prada Prada Ps54ss Linea Rossa Prada Linea Rossa Solbriller Solbriller Ps54ss Solbriller qt8Ut

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Solbriller Lauren Ph3118 Polo Polo Polo Solbriller Lauren Ph3118 Ralph Ralph AxWCqwHz0C