Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Nike Blue Eu Men's Free 40 Shoes Running Rn
00 00 39 Women Black Rieker brandy Y8086 Uk schwarz 6 Eu Boots wH045qv
Women's Size J 3 Tangier Uk flop Flip Roxy Sandals Black Ap7qw7d0
Nike Eu Men's Blue 40 Rn Shoes Free Running

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Nike Running Blue Shoes Men's 40 Rn Free Eu

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Sko Til Grønne Ten Herrer Five q4xYanR

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Blue Eu Running Free Men's Rn Nike 40 Shoes

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Fefē Glamour Fefē Fefē Espadrilles Espadrilles Pochette Glamour Pochette Glamour ITqFf Aldo kvinder emelyne Aldo Skoudsalg Snøresko Snøresko BqrBap

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Unisex Black Vintage Original Saucony Jazz 46 qw6RnnFT