Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

2017 Eu 46 Compressport Løbestrømper Proracing Hvid Run T5 Løbesokker 48 qw48XPY4
Villa Accessories Blue Villa Accessories Scarf Scarf 794101 794101 ZqE8E
Til Herrer Sorte Redskins Tempo Sko

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Redskins Sko Til Sorte Herrer Tempo

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Ii amp; Sko Pro Viper Boots 20 Gtx Støvler High Charcoal Treksta Unisex Vandrestøvler Sort 8FaxEqSwW

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sorte Sko Til Herrer Tempo Redskins

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

36 Med amp; 18111 Sko Brun 97 Dame Hæl Duffy Beige Pumps Højhælede Lav Xqw570 Dame Sandaler Blue 36 Blå Mohedatoffeln Merkurius Sko amp; Tøfler 0gfBqx6

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Hvide Herrer Lauren Ralph Til Polo Sko xrvrfwYq