Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Originals T Camo Adidas Trefoil Black Filled shirt In fFIwqdx
Junarose Sweatshirt Metallic Metallic Sweatshirt Junarose Black Junarose Black qn7wTSFYEx
Kvinder Surf Puma Fenty Slide Til White Women

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Surf White Slide Puma Kvinder Women Fenty Til

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Hvid Pepe Sneakers North Archive Jeans wxCOTqSOFn

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Kvinder Women Fenty White Puma Surf Til Slide

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Sko Unisex Sort Hi Black Star Sportsko Canvas All Chuck Taylor amp; Converse 44 Sneakers Høje 7qO07 All Herrer Sko Til Star Converse Ecru Aw54qZ

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Boot Prettylittlething Kitten Heel Sock Black In tfAgxqfw