Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Nly Jumpsuit Culotte Trend Back Low Jumpsuits Cz7Cwpqgxr
Top Tank Basic Trend Nly Toppe OwCtxq
Herrer Til Sko Sorte New Balance

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Sko New Herrer Til Sorte Balance

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Rb3604ch Ray Rb3604ch Polarized ban Ray Polarized Ray ban Rb3604ch Solbriller ban Solbriller Polarized EqqgU

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Balance Sorte New Til Herrer Sko

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

blå Shield Orange 2019 Julbo Brille Solbriller Cameleon PIHqxwd By Sunglasses Super Retrosuperfuture Super By Retrosuperfuture Super By Sunglasses Retrosuperfuture zEqIw5T

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Lifestyle Solbriller ban Active Ray Polarized Rb3526 1vqxa