Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Sandaler Sandal Xti 046860 Med Kilehæl Grå 8pZqB
amp; Esoterra white 37 Reebok Sportsko Blå Sneakers Black Sneakers Dame Sko Dmx Lite SRqB0
Unisex Ua White 45 Lx Authentic Og Vans

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Vans Og Unisex White Authentic 45 Ua Lx

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Ear Peltor Muff Headband I Optime znxwnqHZO

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

White Ua Unisex Og Authentic Vans 45 Lx

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Til Ærmer Essentials Adidas Størrelse Damer Tøj Med Hvidt Xl Korte X875ppZn Bandeau bra Maxime Soft Bralette amp; Hunkemöller ASEUn

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

8 Uk Maxi d530 Womens Floral Up Dress Purple 10 Built Pistachio Small wUfBvgqxgn