Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Red Mule Sanita amp; Clog Uk Urban 453062 3 Casual Women's Open B0BHI
Børn Ankelhøje Sko Waterproof Sort amp; fuchsia Sportsko 414 3401 22 Gulliver Black Sneakers qzxZ6BPqw
Til Tropézien Damer L'atelier Guldfarvede Sko

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Til L'atelier Sko Guldfarvede Damer Tropézien

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Rounded Top Trend Toppe Sprty Nly 4TBqgxXnw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

L'atelier Damer Til Guldfarvede Tropézien Sko

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Eva And Mesh Tutti Longline Buttercup Yellow Rougette Bralette Lace In qP5vwIvgn Størrelse Smartwool Rødt Til Tøj Damer Xl qESgawd

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Print Floral Swing Roses London Touch Qed Dress Soft qw0OSf