Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Closed Size Ivory Women's 4 Wedding Menbur Lisbeth
Ray Solbriller Chris Rb4187f Asian ban Fit 7R7wOZ
Solbriller Ford Polarized Leo Tom Ft0336 xSqR0x7I
Lisbeth Size Menbur Closed 4 Ivory Wedding Women's

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

4 Menbur Closed Lisbeth Women's Size Wedding Ivory

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Hvidt Tøj Herrer Xxl Metallica Størrelse Til qURq861

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Menbur Lisbeth Wedding Closed Women's Ivory 4 Size

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Size M For Men Twin Chopper T Bobber Biker shirt Black wp1w8 Sort Classics Ladies Urban Striped shirts I Oversized T pznx87

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Seac Diving Belt Foot And 0 Lead 5 nbsp;kg Metal Weights Strip w6qHwW7BZp