Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Wedding Closed Ivory Menbur 4 Size Lisbeth Women's
Size University Men's Adidas 12 Adisock 46 white 48 Red Socken wn7nqfFa1
New Camel Crew Upsec Look Trøjer 7Br7w
4 Menbur Women's Lisbeth Ivory Size Closed Wedding

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Women's Wedding Ivory 4 Lisbeth Menbur Size Closed

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Safari Urban Tøfler amp; Sandaler Pink Sportssandaler Unisex Sko Ecco 25 Lilla 5qxwTdq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Wedding Lisbeth 4 Closed Size Menbur Ivory Women's

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Vikky puma Sneakers Black Puma Sko Sportsko 39 Løbesko Sort White Dame amp; qEXAwwxWda Sort Løbesko Sko Comfort Sportsko 39 Sneakers Unisex Sock Black 435 2311 amp; Polecat 1npqFx

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Herrer Sneakers Saucony Dxn Pulverblå Vintage 1PWTwq