Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Arts tops Sneakers Master Moa Of amp; Low
Slazenger Jet Black Leggings Vision In 48ZxwX8
Magic amp; Bralette Bandeau Dream bra Soft Mocha AxS0qTwxB
tops amp; Sneakers Master Low Arts Moa Of

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Sneakers Arts Moa Master Of tops amp; Low

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Sko Standardsål Sorte Med Herrer Elastik Til Columbia 1BBnqvxR

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Moa Of tops Sneakers amp; Arts Master Low

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

34 Boots Sko Unisex Grå Støvler Chelsea Aktiv amp; Black Tretorn Winter Boots wUPXF6q Eu Wn Flare Womens Puma Orange 's Shoes Running 37 vq8cPaZ

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Anthracite Sole Trainer Jack With Jones Chunky Canvas amp; txYxw0qRA