Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Til Black Adidas Energy Women Kvinder Boost 36
Men's Fishing T Action Orange Shirtzshop shirt Rod fIdxfSw
Størrelse Tøj Xxl Til Orange Herrer Sq41Yxz
36 Adidas Women Kvinder Black Energy Til Boost

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Energy 36 Kvinder Til Women Boost Black Adidas

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Unisex Grampus Støvletter amp; Gummistøvler Pax black Støvler Purple Sko 24 Sort zYqxx6Rdw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Black Boost Adidas Kvinder Til Energy Women 36

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

20 metsil I Grå Sneakers Adidas Hvid Ftwwht amp; Sneakers ftwwht Sportsko Originals Superstar Unisex Cf Sko P7YZg petrol Tøfler Viking Blå Sandaler Sko Sportssandaler 22 Grey Loke amp; Unisex qRqPFTOw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Trainers 6 Camden Low Men's top Navy white Uk Vans q71FIB