Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Xl Id® Størrelse Til Tøj Gult Damer wgUx1qnt8
High Asos Skirt Design Black Waisted Pencil FZz8w0qx
Black Women Boost Kvinder 36 Til Energy Adidas

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Black Adidas Boost Kvinder Til Women Energy 36

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Jonak Jonak Skoudsalg Loafers kvinder sempré sempré Loafers kvinder Skoudsalg 6CnnOIxwZq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Black Til Boost Women Kvinder 36 Adidas Energy

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Black Pampa amp; Herre Sko Sort 42 Hi Palladium Boots Støvler Kraftige OUEZqOPwx X tops High Fiorucci amp; Superga Sneakers pP0xwd0a

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Skoudsalg New Sneakers Balance mrl420 mænd x0qwxHFnaC