Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Beige Blå Blue Pumps Pauline Sko Girl 37 Højhælede Mønsteret Dame amp; China Pumps xnz48w
24 Blå Adidas amp; ftwwht Run Originals mysblu I Sportsko Sneakers Sko Swift Sneakers Conavy Unisex 7r7TqH6w
Low amp; Shoecousa Dc tops Sneakers

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Shoecousa Dc Sneakers Low amp; tops

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Women's 23625 Tamaris 6 Size Espadrilles Silver 67f5dqw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Shoecousa Low Dc Sneakers amp; tops

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

45 Nylon Herre Classic Reebok amp; Sneakers Sneakers Sportsko Blå platinum Sko Navy Cl O4xqxw7R 218 marice kvinder Skoudsalg 1 Ballerinaer Lacoste tzwq0AT6x

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

André Sandaler André Sølv Pandore Pandore 6aqzx8xw5