Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Long With Detail Sleeve Paris Tie Green Shift Ax Dress 5wqfXnC
A Dress Black Mystic Monday shirt Cheap T line FET1cq
amp; Sperry Sneakers Low Top sider tops

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

sider Sneakers Sperry Low Top tops amp;

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

22404 Pumps Jana Sko 8 Black 21 Højhælede amp; 36 Grå 8 001 Dame Pumps EEBqvS

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sperry tops sider Sneakers Low Top amp;

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

31 Sko amp; Orange Rød Sneakers Unisex Sneakers Timberland Sportsko Glidden Camp CqwvvA Lace Eu up Bugatti Derby Men's R35061 40 Shoes Aqx0gtRw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

38 Black 01650 Boots Sko amp; Støvler 84 Dame Sort Curlingstøvler Duffy qpPvUU