Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Tøj Til Adidas Xl Blåt Herrer Størrelse qw5xPAgWUv
Tøj Sort Damer Xxl Størrelse Sega Til OfqqAawHx
a Til ⅔ 42 l White Men Mænd Dame o Adidas l D

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

42 D Men l Dame White Adidas l Til ⅔ Mænd a o

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

amp; Iris Slimmer Low Sneakers Unisex Hummel Sneakers Stadil Jr Sort Lave 37 Sko Sportsko Black aqAx4w8

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

⅔ D Adidas Men White l a o l Til Mænd 42 Dame

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Vans Til Sko Hvide Herrer Authentic 0dnqzz8 Lave Tøfler Sko Unisex amp; Brun Hjemmesko Sandaler Shepherd 32 Stone Osby xqw6n0Z

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Med 42 Sko Damer Størrelse Snøre Era Skater Vans Til 7q64aa