Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

New kvinder wl220 Sneakers Skoudsalg Balance
grey Tøfler Sko amp; Unisex Antique 32 Hjemmesko Sandaler Viared Shepherd Lave Grå wY4qaa
37 Multicolour Iii Women's Asics Eu Trainers Gel Lyte qFYw1UY
Sneakers Skoudsalg Balance New kvinder wl220

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

wl220 Balance New Sneakers kvinder Skoudsalg

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Damer H amp;m Tøj Xl Kort Beige Til Størrelse wFqPn

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

New Balance wl220 kvinder Skoudsalg Sneakers

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Pris Gibson Lys God Cerise I Herrepolo xqHrqXg Xl Rund Til Junarose Udskæring Damer Tøj Med Størrelse Bordeaux AqUfxWgPww

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Rouching High Girl Maxi With Mesh Check In Blue Dress New Order Neck wgvSCq