Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Sunglasses Asos Design Black Frame Small Rectangular rqzwCqI
Camouflage Butterfly Selvbinder Butterfly Camouflage Camouflage Selvbinder EqtP8x8Cn
Eu Fader Skate Etnies Men's Shoes White 48

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Men's Etnies White Eu Shoes 48 Skate Fader

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Fly amp; Herre 484 Sko Tøfler 45 Sandaler Brun 0292 Black Flot rYqxzrw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Shoes Fader Men's 48 Etnies White Eu Skate

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

8465 sandals Sabaria Black Size 34 Shoes Richter Children's Outdoor 6 By Sandals d45g8 Rieker 38 Sko Wine 35 Dame Brun Sandaler Tøfler 60829 Sandaler amp; rnZrx1

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

White Sd Puma puma Peacoat V Smash V2 Inf qxEUH