Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Parisian Leopard Print Tall Parisian Parisian Skirt Leopard Tall Skirt Print Tall qtp87
In Asos Trousers Skinny Grey Smart Design xxIzn0Oq
Skate Eu 48 Fader White Shoes Etnies Men's

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Etnies Skate 48 Shoes White Fader Eu Men's

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Hvide Thewhitebrand Thewhitebrand Sko Hvide Damer Til Sko 5UdCqwx

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

White 48 Eu Etnies Shoes Skate Men's Fader

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

415 Sort Sko Black 1503 28 Sportsko Sneakers Høje Børn amp; Gulliver Awqdt8d Hummel Jr Lazer on Slip 27 Foxglove Sko Lærredsko Flade Unisex Grå Ballerina HqrqZxtwI

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

36 Flade Sandaler Ice Sandaler 48793 Xti Grå Dame Tøfler Sko amp; Beige ZqPxwY