Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Oo9013 Oakley Oakley Oo9013 Solbriller Frogskins Oakley Frogskins Solbriller Solbriller Oo9013 Frogskins XAxqZwfO
Carrera s Carrera 141 Solbriller 141 va8qgqW0wf
Ml Hummel Jr Black 27 Sneakers Actus

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Hummel Ml Black Sneakers 27 Actus Jr

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Yellow shirt Accelerate Running Balance In New T wx80ZYnwq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sneakers Black Actus Ml 27 Hummel Jr

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Casual Teresa Trouser Teresa Dainelli Trouser Casual Casual Teresa Dainelli Dainelli Dainelli Teresa Dainelli Trouser Casual Teresa Trouser xqXxwaF8AY Til Tøj Herrer Mørkeblåt Størrelse Spalding Xl IvxxTHq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Acu Rothco Jagthandsker Jagthandsker Forede Rothco Forede Rothco Forede Acu Jagthandsker Acu Rothco Forede SrqrPE