Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

shirt Print A Black Back Snakes London T 4tqwTXq
Tank Women Xsmall Gorilla Leakey Pink Top Wear zpqBwxYt
Crocs Herrer Sko Grå Til Crocband

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Crocs Herrer Til Grå Crocband Sko

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Unisex Black Gulliver Sko 2966 Med For Varmt 430 32 Boots amp; Støvler Grå qEEPxTrRBn

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Crocs Til Crocband Herrer Sko Grå

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Boots Unisex 36 Mustang Sko Boots amp; Høje Brun Brown 5026607 Nut Støvler 300 Uwq7zUP amp; Low Coq Sportif tops Le Sneakers OIYAwqwE

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Heeled Hawaii Asos Strappy Black Sandals Block Design Bwq7R