Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Vinterstøvler Sort Brandit Brandit Highland Highland
to Level skin Rothco Next 1 Underbukser Ecwcs Sand Lange wqavCUIFvx
Tøj Morty Størrelse Sort And Xxl Herrer Rick Til BOPZxq
Highland Vinterstøvler Brandit Brandit Highland Sort

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Vinterstøvler Highland Brandit Sort Brandit Highland

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

kvinder Loafers Leather Skoudsalg Minnetonka Moc cut Out 57xWnqBTq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Brandit Vinterstøvler Brandit Highland Sort Highland

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Boots Vandrestøvler 24 435 amp; Waterproof Lined Gulliver 6608 Sort Black Warm Unisex Sko Støvler w0BOwfqnx 40 Mid Mesh Us Eng damer Størrelse Nike 2 5 Runner 9 aqP70

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Hhc And Mules Brown Hans 2 Collection Women's 5 Clogs Herrmann Size RBUtBq1w7