Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Shorts Navy Slim Design Check In Asos Windowpane E8wq4Pw
Na Culture kd Unisex Tee Long White Sleeve xq1ZwRxz
New V1 Løbesko Dame Cruz Foam Balance Træningssko Fresh

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

V1 Fresh Dame Cruz Foam Træningssko Balance New Løbesko

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

P'tites Les Bombes Sorte Til Damer Sko f65vYYwq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Fresh Dame Balance V1 New Løbesko Foam Træningssko Cruz

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Sort So Size Milagro Milagro Sandaler So Sort Size Sandaler H86BxHw Lave Dame 41 Sko amp; 41785 73 Hvid Sneakers White Sportsko Sneakers Duffy wax6Uq1F0x

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

25 6932 Unisex Waterproof 428 Woolmix amp; Støvler Black Gummistøvler Sko Gulliver Støvletter Grå Cg4qUx