Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Foam Løbesko Dame Træningssko Fresh New Balance Cruz V1
Ærmer Til Med Størrelse Tøj Herrer Reef Xl Hvidt Lange wHI4Axq
Jacket Size coloured Jako Hooded Multi Men's Red white xxl Passion xtgf6OqwH
Træningssko V1 Cruz Foam Fresh Dame Balance Løbesko New

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Foam Cruz Fresh Dame Balance Træningssko Løbesko V1 New

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

White Trigger nbsp;transmission nbsp;– Naut Sportsglasses wxYvvq08p

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Træningssko V1 New Cruz Foam Balance Dame Fresh Løbesko

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

7 Police Solbriller Police Spl500 Goldeneye Spl500 IRww5qP0 'glamproto' Brown Sunglasses Brown Sunglasses Hakusan Hakusan 'glamproto' Brown Hakusan Sunglasses 'glamproto' Hakusan 'glamproto' qwU4xn

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Alliance Solbriller Dragon Dragon Dr Inflector Alliance f0qOw