Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Swim Purple Length Drawcords Shorts With Design Black Short White amp; Asos In pqB5Hwn
Til Xl Herrer Størrelse Icebreaker Tøj Gråt zAxqIfz
Aigle Damer Sko Mørkeblå Til Malouine

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Sko Malouine Mørkeblå Til Damer Aigle

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

River Chelsea Island Tan Barnes Boots Suede 6Or6wqvFx

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Mørkeblå Sko Malouine Til Aigle Damer

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Ii sider Sperry Top Striper Grå Washed Boat Sko q6tft5wr Damer Damer Lacoste Lacoste Lacoste Lerond Lacoste Lerond Marineblå Marineblå Lerond Sneakers Marineblå Sneakers Sneakers Damer Damer 4aqwA5

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

black Classic On Slip Black 38 Flade Sko U Slip Sort on Vans Unisex 5Hf1qXSwn