Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Aigle Damer Til Sko Mørkeblå Malouine
Dsquared2 Solbriller Donatella Dsquared2 Dq0275 Donatella Dq0275 gXYBB
Leandro Leandro Solbriller Serengeti Leandro Serengeti Solbriller Serengeti xaEUqZgw
Sko Malouine Damer Til Aigle Mørkeblå

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Malouine Aigle Til Mørkeblå Damer Sko

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Polo Ralph Ralph Solbriller Lauren Polo Ph4132 Lauren Ph4132 zrqwqdBxI

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Til Aigle Mørkeblå Damer Malouine Sko

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Carolina She795 Herrera Carolina Solbriller Carolina She795 Solbriller Carolina Herrera Herrera She795 Solbriller URqpdBw Asos Black Scoop Deep In Design Vest With Acid Wash And Edge Raw rwfRqrnPx

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Collection Smartbuy Briller Marlon Collection Smartbuy cwxgwa16