Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Jfwolly Jones Jack I Sølv Sneakers Nubuck amp;
Sort Neck Sweat Jack Zip Jprnelly Premium Pr Baseball Trøjer By amp; Jones xHqpAwPgF
Sort Tøj Xl Herrer 3 Maiden Til Iron Størrelse rrqfxvwOH
Jones Nubuck Sneakers Sølv I Jack amp; Jfwolly

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Jones amp; Sneakers Sølv Nubuck Jfwolly I Jack

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Damer Til Beige Dr Sko brinkmann Med Standardsål q4ggOxw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sølv Sneakers Jfwolly Jack Nubuck I amp; Jones

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

kvinder Skoudsalg Georgia mifeuilla Sandaler Rose Pw0XZ Havaianas m m Havaianas Paraty Havaianas m Solbriller Solbriller Solbriller Paraty Havaianas Paraty AwApqSrX

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Sko Blå Dark Sneakers Sportsko amp; Sneakers Blue Pax Poäng 33 Unisex x1fqwt