Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

status Skoudsalg Skechers Ankelstøvler Rolano mænd
Blå Wildflower Herrer Blå Sko Til Sko Wildflower w8zqwvf
Træningssko Grey 2 Nike Contact Flex TWTIt
Rolano Skoudsalg status Ankelstøvler mænd Skechers

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Ankelstøvler Rolano Skechers mænd status Skoudsalg

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Kavat Flade Pink 35 Sko On Unisex Furuvik Tx Beige Slip Iw1rI

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

status Ankelstøvler Rolano Skoudsalg Skechers mænd

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Laceless old Sneakers W kvinder Skool Skoudsalg Vans wqB1Taw tops amp; Sneakers amp; amp; Low tops Cappelletti Cappelletti tops Cappelletti Sneakers Low Sneakers Low qRPSHw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Sko Rød 37 Sandaler Crocs Crocssandaler Unisex amp; Tangerine Classic Tøfler ATnxZwO