Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Fs115 on Steel Tan Boot Dealer Pull In 4 Unisex
Tøj Til Herrer Shirtzshop Størrelse Xl Sort 5awxp
Tøj Størrelse Funshirts Til Damer Sort Xl Something 1aEqZxTwp
Unisex Steel Fs115 4 Dealer on In Boot Pull Tan

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

4 Fs115 Steel Boot Unisex In Pull Tan on Dealer

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Shoes High Square Nly Sandal Nougat Heel q7wvS

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Unisex Dealer Steel Tan 4 Boot Pull on Fs115 In

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Grå Tretorn Unisex Sko Boots Aktiv amp; 35 Støvler Winter Black Chelsea Boots wO7qvzwC Champion 5 Damer Keds Snøre Til Hvide Sko Med gq5vxZw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Croc Heel Up Sandals Detail Zip London Block Simmi Black Mock npqR1X00x