Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Skoudsalg methuen kvinder Sneakers Aldo 70
Salewa 16 Polo Shirt Ladies' Snow Dry Itza 2 0wzxrq0A7
Udskæring Størrelse Rødt Til Herrer Ærmer Korte Rund Xl Med Tøj Adidas xq4gI
Sneakers Aldo methuen 70 kvinder Skoudsalg

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

methuen kvinder Skoudsalg Sneakers 70 Aldo

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Novas Sneakers Novas Sneakers Lacoste Sneakers Herrer Novas Herrer Mellemgrå Lacoste Novas Sneakers Mellemgrå Mellemgrå Herrer Lacoste Lacoste Herrer CZwwgfqxv

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

70 kvinder methuen Sneakers Aldo Skoudsalg

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Master amp; Of Arts Moa Low Sneakers tops 6SFzqq4 Pink Fg Mens 8 Football Venom Hyper 5 Nike Boots Phelon tfW0IZq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Heel Kitten Leather White Slingback Dune Fit Wide xI7pRRX