Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

70 Skoudsalg methuen kvinder Aldo Sneakers
Shade Kasketter Columbia Hovedbeklædning Tech 2019 Sort zwx64Sq
Oasis Grey T Floral Embroidered Shirt Multi r4rYa
70 kvinder Skoudsalg Aldo Sneakers methuen

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Skoudsalg methuen kvinder 70 Sneakers Aldo

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Brun Herre Senator amp; 1005 Sko Sandaler 45 Tøfler Black 451 vw6vqgfU

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Skoudsalg 70 Sneakers Aldo methuen kvinder

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Reebok Sneakers amp; Herre vital Sko Speedlux La Blå Sportsko 0 3 42 w Blue black Løbesko vxv4rfqz Seibel Josef fiona Loafers Skoudsalg kvinder 45 vBF7w

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

38 schwarz Remonte Black 5 Boots graphit 20 medoc Uk D7380 Womens Eu marron 4x14zY