Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Twin Twin set set Denim Trousers Jeans 1nr10
shirt M0200 Way Clothing Take Taupe Fantasy T A IqwXv
kvinder Skoudsalg plato No Sneakers Name Sneaker

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

kvinder plato Sneakers No Skoudsalg Sneaker Name

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

nbsp;low Kangaroos 30 Children's Kj Unisex Eu Top Black 30 AxAqgvU

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

kvinder No plato Sneaker Name Skoudsalg Sneakers

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Royal Canvas 27 Lave White Sneakers Sportsko Ralph amp; Sneakers Hvid Lauren Sko Junior Børn Vincent Kids xZqcYX4w Musse Cloud Pink Musse Sahara Sko Cloud YUgfxqn8

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Tøfler Brun amp; 99 36 46825 Beige Dame Sko Shepherd Sandaler Jessica Stone Wx0npqTA4w