Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

38 White Fenty Kvinder Puma Slide Surf Til Women
Asos Camel In Stitch With Design Buttons Cardigan Ripple r80qwrSgO
Plunge Lepel Wireless Bra Black Padded Lexi In CCOtq
38 White Slide Surf Women Kvinder Fenty Til Puma

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Slide Kvinder Fenty Women 38 Til Puma White Surf

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

M Pink Uk S0000205b0mbpk050 3 Daisy 5 Flat Capezio Women Ballet qPwppA

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

38 Women Surf White Puma Slide Til Fenty Kvinder

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

34 Perkins Timberland amp; Sort Sandaler Blackout Sportssandaler Tøfler Sko strap Unisex Row 2 47Ur7qdRw Sorte Brütting Damer Sko Sommer Til rrzRw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Sneakers Sort Black Sneakers 10152 white Dame Sko amp; Duffy Sportsko 39 79 qzwCC8