Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Xc Blue Edsbro 20 Begyndersko Kavat 0qaxn50w
Elegant Geox Til Sko Damer Sorte HFxPqwx
Puma Kvinder Fenty Slide White Women Til Surf 38

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Surf Fenty 38 Women White Til Puma Slide Kvinder

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Multi Mini Tall Cami Dress Leopard Collusion Print O4CfwqIYIn

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

White Puma Kvinder Surf Women Fenty 38 Slide Til

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Håraccessories Disc Set Pony Jacobs Marc Logo 6wqHz7 Underställsbyxa Black Dam Comfort Craft Active Pants Utförsäljning gxPXq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Gripgrab Sort Sort Classic Headglove Classic Sort Gripgrab Headglove Gripgrab Gripgrab Classic Headglove AHUr1WA