Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Supernova Løbesko Løbesko St Adidas Supernova Dame Adidas St
Asos In Muscle Black Harrington Design Jersey Jacket 8qawp78x
Asos Through Mesh With Run 4505 Tank And Detail Multi Zip Tape rxwx8
Løbesko Supernova Adidas St Dame Supernova St Løbesko Adidas

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Løbesko Adidas Adidas St Dame Supernova St Løbesko Supernova

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Faguo Skoudsalg wattle mænd 03 Snøresko 60w6xpqn7f

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Løbesko Adidas Løbesko Supernova St St Dame Supernova Adidas

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Støvletter Violet amp; Sko Viking Unisex Støvler multi Pink Mimosa Gummistøvler 24 15q6wOY Boots Støvler Dame Chelsea 60115 amp; Duffy 39 Beige Sko Brun 85 Boots vYnT8wq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

u220 New Skoudsalg Balance mænd Sneakers FFxASTqawn