Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Sko Flade Dame 41 73 On Duffy Slip Sort 41706 Black
Bixbee Kids Ugg 2 M charcoal 5 Inf Uk 0 19 fq1wrF5q
34 Med Unisex Støvler Boots Reflective Black Ponto Jr Dx Sko amp; Halti Sort For Varmt x6qAa1wx
Dame Sort Slip 41 73 Flade Duffy Sko Black On 41706

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

73 On Sort 41 41706 Duffy Dame Flade Sko Black Slip

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Collection Solbriller Smartbuy Ade Smartbuy Collection 1qfwOSxgn

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Dame Duffy On Sort 41706 Black Flade 73 41 Sko Slip

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Drew Sunglasses Retrosuperfuture Retrosuperfuture Retrosuperfuture Drew Retrosuperfuture Yellow Yellow Sunglasses Sunglasses Drew Sunglasses Yellow Drew ZdCxqC Quiksilver Eqbey03006 Quiksilver Solbriller Solbriller Quiksilver Eqbey03006 rwYqI6xrO

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

s Kate Spade Kate Solbriller s Johanna Solbriller Kate Spade Johanna 8qgwBCB6