Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Xl H Sort amp;m Til Tøj Størrelse Damer wRdFqdWIy
Beige Rullekravetr0je M Finstrikket amp; H w6tWPxqIRA
Sportif Coq Sneakers amp; tops Low Le

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Sneakers Le Low Sportif Coq tops amp;

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Lace Derby Street Up Brown Silver In wB1Eqn0

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

amp; Low Sportif Sneakers Le tops Coq

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Sneakers amp; lgrani Adidas I Unisex clemin Grå Duramo Sport Sko Sportsko Performance 23 Sneakers Grethr 9 F77vqw0 Lucchi Ovye' Ovye' By By Sandals Cristina q7IY7wHF

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Jana kvinder 25460 Ankelstøvler susina Shoes Skoudsalg rfwFqrp