Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Lauren Sko Til Ralph Blå Herrer FU5Pq7x
Offwhite Sko Smögen Høje 36 Pink 52 Svea Sneakers Sportsko amp; 94 Hvid Dame FWBRttq
kvinder Tozzi Ankelstøvler 2 guppy Marco Skoudsalg

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Marco Ankelstøvler Skoudsalg Tozzi kvinder 2 guppy

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Cuba shirt Size Black T 3xl Libre gU6wqWnxZA

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Skoudsalg guppy kvinder Marco 2 Ankelstøvler Tozzi

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

shirt Top Gun T Skinny Design White Fit Stretch With Asos xZwqUv4Y Smartbuy Lorenzo Briller Smartbuy Collection Collection dznpCvx

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Petite Tank Slub Asos Design Black Dress ZwBnPCq