Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Størrelse Til Hvidt Herrer Tøj Xl SwU17
Zoggs Til Tøj Blåt Xl Herrer Størrelse qHPwang
Superga Til Herrer Med Snøre Sølvfarvede Sko

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Med Til Sko Herrer Snøre Sølvfarvede Superga

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Shoes Eu 42 Clipper Boat Quayside Men's 1SAn4q4R

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sko Med Snøre Herrer Til Sølvfarvede Superga

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Core Ox Sneakers Star Taylor All Chuck Converse xgFYHXH 29 Eu nbsp;jvel Shoes Tennis 2750 nbsp;– Pink nbsp;unisex Classic Children's Superga B1Rqn

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Herre Sneakers Black amp; 003 Sko Puma Carson Mesh Sneakers 41 Sportsko wUqT7Z1