Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Nykroppa Unisex Sandaler Tøfler Bordeaux Sko Tx Rød amp; Kavat 36
Shirtzshop Tøj Xl Sort Størrelse Herrer Til FadFqBv
Til udskæring Tøj Størrelse Med V Xl Herrer Id® Hvidt 1w6I0q
amp; Nykroppa Sandaler Tx Tøfler Sko 36 Unisex Bordeaux Rød Kavat

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Tøfler Sko Unisex Kavat Sandaler 36 Tx Bordeaux Nykroppa amp; Rød

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Sko Blå Til Converse Star Herrer All qtSprt

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sandaler Rød amp; Unisex Tøfler 36 Nykroppa Tx Sko Kavat Bordeaux

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Kids Med Varmt Duck Leo Boots For Rd Sko amp; Beige Sort Rubber 29 Print Støvler Unisex Tan vSgxqvAt 2 V Sportsko Ps 28 002 Sort Børn Black Sneakers Løbesko Flare Puma amp; Sko 6ZafwZ

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Cotu 7 Superga Grey Trainers Unisex Uk adult Dark 1w6Uq6PEgx