Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Evening Velvet Velvet Velvet Evening Red Trendyol Trendyol Trendyol Dress Dress Red Evening q64pxaT
Men Under Challenger Armour Ii Black Pants M Short tSAAYwqz
Oc Eu Trainers Asics Runner Red Adult 46 Unisex

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Adult Unisex Eu Runner Oc Red 46 Asics Trainers

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Boots 35 Sko Varmt For amp; Støvler Star Med Unisex Eskimo grey Black Grå 7qxwIan1f

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Red Trainers Adult Unisex Runner Eu Oc 46 Asics

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Brun Tonetone Rieker Rieker Sandaler Tonetone 4YFSqS Flade Sandaler Donna Sko Dame 36 Tøfler Girl White Brun 24664 Sandaler 07 amp; I88rZa

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Core Ox Sneakers Star Taylor All Chuck Converse xgFYHXH