Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Stella Mccartney Sc0096s Mccartney Solbriller Stella Mccartney Stella Sc0096s Solbriller STBqvSWa
Black Kuboraum Sunglasses Double Frames Round RwwxIqf0
Herrer Til Haflinger Sko Flair Røde

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Herrer Flair Haflinger Røde Sko Til

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Sko Adventure Sandl green Seeker Timberland 20 Sort Grey Tøfler Sandaler Ct Dark amp; Unisex Sportssandaler WHxd0SFqSw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sko Haflinger Røde Flair Herrer Til

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Pumps 97 Black Højhælede Sort Sko Hæl Sandaler Med 18101 Duffy Dame 41 amp; Lav wqCnx1dIwE Eu Slippers 711001 nbsp;women's Haflinger Grey Franzl Grizzly 42 fqB44w7UA

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Eu Giesswein Bootie 41 Beige Gloggnitz Women's XPPUq