Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Til Sko Damer Adilette Adidas Blå qOpZ6x
samantha Skoudsalg Sandaler The kvinder Flexx tzqOW6SgWw
Herrer Til Sko Røde Flair Haflinger

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Herrer Til Flair Haflinger Sko Røde

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Geox Skoudsalg Peaceful D640gg d Loafers kvinder qRqwyB86

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Flair Haflinger Røde Herrer Til Sko

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Avid Wns White Women Puma 42 Kvinder Til Fenty 5ZaAwWFqf Sportsko Sko Footi 30 Hyde Løbesko Børn Sneakers amp; Black Park Sort OYtYr

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Gore Men's Rockport 44 On 5 St Double Uk Black 9 Loafers Slip Eu xrxqEXw