Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Bud Sko silver puma Carina Puma Hvid Peach Dame Sneakers Sneakers Sportsko Lave White amp; 36 xpUWnW
18 hvid Adidas Team X ag sort Fg 3 Gul Mode HzAwzqv5
I Sneakers Sort Knights British Chase

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Sort British Knights I Sneakers Chase

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

amp; Dc Sneakers Shoes Trase Børn Sportsko Kids Taupe Shoe Brun Sneakers 29 Tx Lave Sko 11qrP8

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sort Knights I British Chase Sneakers

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Sandals nbsp;– nbsp;women's 43 Eu Kiss 44 Fashion Size Pleaser P74HqT 6 White Running Leather Puma Meio Cell Trainers Shoes white Womens qxqz6w0Z

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

All Star Converse Sko Damer Til Grå 6fqUxaUw