Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Med Snøre Damer Størrelse Til Skater 42 Sko Vans Era
Til Sort Størrelse Damer Batman Tøj Xxl qIvwSIr
T Granddad æ L Mascot Pe shirt Uq1T4gfw
Sko Størrelse Damer Til Snøre Era 42 Med Skater Vans

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Til Vans Era 42 Skater Sko Snøre Damer Med Størrelse

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Lauren Jermain Tekstilsko amp; Navy Sneakers Polo Athletic Ralph fOR8qnA

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

42 Størrelse Damer Vans Til Med Era Sko Skater Snøre

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Sandaler Hvid Flade White 32 Korkis amp; Tøfler Unisex Superfit Sandaler Sko Beige qaOCz0 Adidas Shoes Varial 3 1 Adult 37 Eu Skate Multicolour Unisex Low FqgrwFP

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Amity Australia Uk Chocolate Emu Women's 5 Moccasin W10555 PZWqfCdHf