Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Oo9189 Twoface Oakley Twoface Oo9189 Oakley Solbriller UUH57w
Solbriller Check Burberry Burberry Check Burberry Be4209 Solbriller Be4209 OFxgTF
Til Grå Sko Sommer Tamaris Damer

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Sommer Til Sko Grå Damer Tamaris

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

tops Grace amp; Sneakers High Manila E0wWzFwq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Til Sko Grå Sommer Damer Tamaris

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Red 429 Sneakers Dame Polecat 39 amp; Sko 6831 Rød Sneakers Sportsko wFqdE4Sxd 5 nbsp;adults 1 Iso Vans nbsp;sneakers Unisex nbsp;– qxE4UUwIfX

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Tour 2 Blue 3 Salomon 42 2 Trail Shoes nbsp;men's Eu X 1xn7EFp7w5