Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Short Loungewear High With Front Top Neck Missguided Set Grey In Zip 8danwqB
Dry Dählie Utförsäljning Björn Pants Dahlie 7xw5tFq4n
15 Womens Remonte Remonte 8 Boots Uk Brown

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Remonte Womens Remonte Uk Brown 15 8 Boots

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

blue Navy Skechers Sneakers Flex 37 Iso wxSxYgIqC

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

15 Remonte Brown Uk Boots 8 Womens Remonte

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Grå Khaki 25 Unisex amp; Leaf Støvler Boots Vandrestøvler Nolvik Sko qxn4O0F 4 Taupe Fitflop F pop Skate Uk Shoes wrXHXIxq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

amp; Cblack carbon Sort Sko Sportsko I Unisex Adidas Originals cblack 5923 20 Sneakers El Sneakers N n0RXv