Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Black Sunglasses Gloryfy G3 Size Size one 0xwx8gqf
Prizm Black Holbrook Ruby Xl Matte Uni Gr x7qaw
Wolfskin Jack Damer Grå Sko Til

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Sko Til Damer Wolfskin Grå Jack

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Polarized Mont Mb0017s Mont Solbriller Mb0017s Solbriller Mont Blanc Polarized Blanc RSUanq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sko Til Wolfskin Damer Grå Jack

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Herrer Uvex Xl Størrelse Til Solbriller Sorte XUwxqCPx 2019 Salvatore Green Ferragamo Sunglasses On Sale Military xwAYwq7Xr

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Mmj Jacobs By Marc s 467 Solbriller T7EnqwR