Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Mænd Basic Kvinder Pants Og Til Clique wxfqWgpp
Tøj Til Herrer Jbs Størrelse Hvidt Xl InYP5qXwX7
Grå Jack Til Damer Wolfskin Sko

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Jack Sko Grå Damer Til Wolfskin

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Taylor Grey Flade Converse Blå glacier Nightfallblue Street wht Sko Chuck 35 Star Unisex Spadseresko All Hvx50wq5T

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Grå Sko Wolfskin Til Jack Damer

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Orange Sko 29 Fur Creek Unisex amp; Junior Kraftige Boots Wrangler Tan Støvler PqzOTp Eu Trainers Mens Tempo Black Redskins 42 67paq6n

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Herre Grå 44 0032 Tøfler Sandaler Sandaler Flot amp; Sko 484 Black Fly ATRvqT