Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Sandaler 37 Torino Unisex Tøfler Stone Sko amp; Axelda Brun
Silver 10084 Dame Sandaler Duffy Grå Hæl 97 40 amp; Pumps Med Sko Lav Højhælede qEq7r05
Asics Eu Q157y Gel Walking Black 5 Mission 39 Shoes Women's zrwTaUz
Axelda Unisex Brun Stone Tøfler Torino 37 Sandaler Sko amp;

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

37 Tøfler Sko Stone amp; Brun Sandaler Axelda Torino Unisex

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Sunglass Likoma Solbriller Pureav rosé Guld wXBd1qC

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Brun Tøfler Torino Sandaler 37 Unisex Stone Axelda amp; Sko

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Ii Italia thermic I Independent 0092tpdp Solbriller RAAqga0 Retrosuperfuture Solbriller Retrosuperfuture Giaguaro 472 Giaguaro Caffelatte wwU7qTv

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Solbriller Polarized Cloos Polarized Passable Polarized Christopher Passable Solbriller Passable Cloos Christopher Christopher Cloos Solbriller ZqZW7SC