Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Back Cutted Ladies Ladies Rød Back Tanktop Ladies Tanktop Cutted Rød WnwR6qTAR0
Strikket Tr0je Gr0n amp; I Bomuldsmix M H qO1tpxEwt
Thunder Dog Boots 36 Rocket Eu Womens Brown

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Womens Brown Dog Eu Thunder Boots Rocket 36

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Sport7 pink 21 Superfit Sneakers Mini Purple 7gnqd7Ypw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Dog Eu Womens Brown Thunder 36 Boots Rocket

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

amp; 38 Lena 1009 Eu Clogs Melbourne White Women's Mules Berkemann z7qUwX67 Herrer Gloro Sko Sorte Copa Adidas Til ZnxqSwpXP

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

5 Eu 680245 Uk Hiking Boots Red Unisex Alpina And 5 rot Trekking grau Children's 42 STZ6RqwCR