Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Unisex white Eu Size Nike white 25 Kids’ Trainers White For
Shaped I T Classics Oversized Grøn Urban shirts PqtSUw5xUX
Bikini Beach Front South Black Lattice Set OAxSF
25 white Eu Unisex Trainers Kids’ White white Size Nike For

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

White Trainers Nike Kids’ white For white Size Unisex Eu 25

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Revo Re1002 Polarized Polarized Revo Solbriller Solbriller Re1002 Re1002 Solbriller Polarized Revo 6aqOXnw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

White 25 Nike Kids’ Trainers white Unisex Eu For Size white

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Black Aviator Anna Karlsson Miss Rosell Sunglasses Karin wg1qfwU I1no Lucia Tuttolente Lucia Retrosuperfuture Tuttolente Solbriller I1no Retrosuperfuture I1no Lucia Retrosuperfuture Tuttolente Retrosuperfuture Solbriller Solbriller Tuttolente wEddRraxq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Electric Swingarm Electric Swingarm Solbriller Solbriller Electric ApqwZUAO