Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Blå Shorts M Nats Skjorte amp; Og T H Med ZpaP1qq
Dark Collusion Green In Sweatshirt Collusion Sweatshirt p75SnqBIw5
Sko Sorte Calvin Herrer Til Klein Sommer Jeans

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Calvin Sko Sorte Til Jeans Sommer Herrer Klein

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Armani Armani Armani Emporio Ea4073 Ea4073 Solbriller Solbriller Ea4073 Emporio Armani Emporio Emporio Solbriller Ea4073 WEYxgqwg8P

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sko Jeans Klein Sommer Sorte Til Calvin Herrer

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Carrera Solbriller Carrera 8029 s 8029 dxqwYgvId Sunglasses Black Ray 0rb4387 Oversized Square ban wnIqO6

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Gold Laurent Saint On Sunglasses 2019 Yves Sale wqxT4HnZXp