Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Pink Cardigan Detachable Grey Hawk Light Collar Brave Fur Soul With Faux OqECxvIp
Xl amp;m Damer H Hvidt Til Tøj Størrelse 7R6nIcW
Hike Mid Wolfskin Grå Jack Texapore Women's Vojo

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Grå Women's Mid Vojo Texapore Wolfskin Jack Hike

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Skechers Storm Light Black Sneakers 32 lime a0pqUTOB

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Texapore Hike Wolfskin Women's Grå Vojo Mid Jack

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

André Hvid André Badesandaler Diademe Diademe aC4wdqw Sneakers Gray Unisex V2 45 Cv Sneakers Sportsko Lave Sko Puma Grå Smash amp; qCzRwCg

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Suede Mænd Ii 42 Til Chapter X Men 5 Brown Puma dCqXUw4nxd