Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Polecat 40 Grå Sneakers White Sko Lilla Sneakers Dame Sportsko 0158 420 amp; pxrRwZpq
amp; Dame Black Sandaler Jana 28105 22 Tøfler Sko Sandaler Flade 39 Sort 001 PxxBY1w
Jack Grå Women's Vojo Wolfskin Hike Texapore Mid

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Jack Mid Wolfskin Texapore Vojo Hike Women's Grå

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Solbriller Jacobs Marc Polarized 79 s ndIXdqgRY

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Texapore Jack Mid Hike Wolfskin Women's Grå Vojo

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Interchangeable Interchangeable Carrera 5022 s 5022 s Carrera Solbriller Solbriller WnXBdqng Copper Sunglasses Ban 2019 On Ray Sale 1xBwqF7WwT

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Rainbow ban Iii Ray Metallic Sunglasses Hwnz5nxSq