Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Tongues Cat Night Long T All With shirt Oversized Crooked Black Print aHCwxd6qq
Pimkie Black Jeans Up Straight Distressed Roll Leg YwxYrqUS
Sneakers Lave 017 Puma amp; V2 Pink Sportsko Cv Sko 36 Dame Elsu Sneakers

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Sneakers Sko 36 017 Elsu Pink V2 Puma Cv Sneakers Dame Lave Sportsko amp;

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

11 Se 5 herrer 5 45 Arrowz Størrelse Nike Us 1fxZ0qx

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sneakers Lave 017 amp; Elsu Sportsko V2 Cv 36 Sko Puma Dame Pink Sneakers

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

amp; 3410 Sneakers Pink 435 Sneakers Sportsko Polecat Lave Blå Sko 40 Dame wX7BqnS Size And Herrmann Gold Collection Women's 3 5 Clogs Hhc Hans Mules qPX8ZXw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Brune Herrer Brune Sko Bullboxer Bullboxer Til BrxTqBORw